Рейтинг теми:
  • Голосів: 0 - Середня оцінка: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Друзі, що думаєтe про оцe? (З Фeйсбуку від Андрія Окари) (картинка)
#21
Для людини з наших широт отримати повного професора - подія далеко непересічна!

ps
Вибачте, що не потемі, як Ваше здоров'я? Ви писали, що маєте певні проблеми і повинні пройти процедури. Чи є покращення?
Відповісти
#22
Video 
Пане Георгію! Прошу вибачення за запізнення- і я Вас ВІТАЮ і бажаю Вам міцного здоров`я, натхнення і величезних успіхів у тих напрямках діяльності, які Ви самі собі бажаєте! нехай Господь Вас береже!!!

Переходжу до обговорення.
>(Філолог)Трохи здивувалась Вашому тлумаченню і незгоді з Св.Августином. Діти до певного періоду дійсно безгрішні, бо не завжди усвідомлюють свою поведінку і що є добром, а що є злом. Тому і до сповіді допускаються діти з 7-8 років.
Але вони сприймають від батьків генетично схильність до гріха, через спотворену гріхом першолюдей природу. Ті, що відпали від Бога не можуть народити дітей праведної природи. Але святим хрещенням і виконанням заповідей людина може подолати своїм вибором і власними зусиллями через милість Святого Духа.

На мій погляд це не так. Перш за усе наведу приклад. Сосо Джугашвілі (Йосип Вісаріонович Сталін), який учився у Духовній семінарії- і за всіма ознаками був охрещений православним обрядом. То Ви думаєте, що він народився tabula rasa??? Батьки його не страждали вождизмом, мабуть, бо не були такими у житті. То звідки він став розбійником та узурпатором влади та й повбивав при цьому мільйони людей? Ах, він відпав від Церкви! Отже, його душа уже з дитинства не була табула раса (чиста дошка)! Отже християнське хрещення не має сили. То усе надумане- легенда, а головне – як людина ставиться до Бога і до його заповідей.

Другий приклад. Ісус Христос був народжений Марією із людського тіла, яке також несло за вашою логікою генетичне пошкодження від АДАМА з Євою! Але тут, завдяки душі Ісуса Христа як Сина Божого сумарний гріх Адама з Євою з їх нащадками терпить ФІАСКО, та ще й на додачу за доктриною Церкви КРОВ ІСУСА ХРИСТА ЗМИВАЄ не тільки ГРІХИ Його земного роду, а й УСЬОГО ЛЮДСТВА, як стверджують християнські ідеологи.
Але це не так, бо людство шаленіє і йде через війни та ненависть до самознищення. Отже, тут щось не так. Просто іде неправильна інтерпретація. Бо Ісус чітко вказав, що Він є Хліб, що зійшов з небес, і хто споживатиме Його- отримає життя вічне. Відносно крові теж саме. Але Він розшифрував, що хліб і кров Його- це є Слова, ХРИСТИЯНСЬКЕ ВЧЕННЯ, яке Він проповідував- ОЦЕ ВЕДЕ в ЖИТТЯ ВІЧНЕ! Причастя- ж є символом Віри!
Історично відомо, що ПРАХЛАДА МАХАРАДЖ, народжений у сім`ї демонів, тобто у противників Бога- був Великим СВЯТИ ВІДДАНИМ БОГА і зараз править на ПОЛЯРНІЙ Зорі, навкруг якої обертається наша Галактика!

>(Філолог) Ось я підтримую таку думку: "В чем именно повредилась природа человека в результате эгоистического стремления утвердить свое бытие вне Бога? Прежде всего, все дарования и способности человека ослабли, потеряли ту остроту и силу, которая была у первозданного Адама. Ум, чувства и воля потеряли гармоническую согласованность. Воля часто проявляет себя неразумно. Разум же часто оказывается безвольным. Чувства человека заправляют разумом и делают неспособным увидеть подлинное жизненное благо. Эта потеря внутренней гармонии в человеке, лишившимся в себе единого центра тяготения, особенно пагубно проявляется в страстях, которые являются уродливо развившимися навыками удовлетворения одних потребностей в ущерб другим. "
http://www.pravoslavie.ru/answers/6920.htm
http://www.pravoslavie.ru/answers/6955.htm

Це лише загальні фрази і нічого конкретного. Читайте Ведичну літературу- там усе пояснено. В наш час потрібно цікавитись Господом глибше, Коран і Веди значно доповнюють і поглиблюють християнські джерела!

Хоча для чого я говорю! Але я штучної «анафеми» не боюсь, бо Біблія каже, що якщо проповідувати те, чого немає у ній будуть навіть ангели, - то анафема їм!... Але ж Верховний Господь не Ангел, а ВСЕДЕРЖИТЕЛЬ і ВЕРХОВНИЙ ВОЛОДАР УСІХ ЖИВИХ ІСТОТ!

Церковні Редактори Біблії кононизували тільки дозовану інформацію, що була і є вигідною Церкві, як державі. І у цій державі, як і у світській- на історичній арені попрацювали як демонічні, так і божественні душі!!!

Книга Пророка Ісаї говорить:

«66.1 Так говорить Господь: Небеса-Мій престол, а земля- то підніжок для ніг Моїх: який же то храм, що для Мене збудуєте ви, і яке ото місце Його відпочику? 2 Та ж усе це створила рука Моя, і так все це сталось, говорить Господь! І при тому дивлюсь Я на вбогого та на розбитого духом, і на тремтячого над Моїм словом. 3 Інакше хто ріже вола – одночасно вбиває людину, приносить у жертву ягня- переломлює шию собаці, дарунка приносить – вживає свинячої крови, складає з кадила частину пригадувальну, одночасно божка благословить… Отак як дороги свої вони повибирали, і до гидот тих своїх уподобання чує душа їхня, 4 так виберу 1 Я їх на зведення і предмета їхнього страху на них наведу, за те, що Я кликав іі ніхто відповіді не давав, говорив Я – й не чули вони, та чинили лихе в Моїх очах, і вибрали те, чого Я не жадав!...15 Бо ось прийде Господь ув огні, а Його колесниці – мов буря, щоб відплатити жаром гніву Свого, а погрози Свої- полум`яним огнем! 16 Бо огнем та мечем Своїм буде судитися Господь з кожним тілом і буде багато побитих від Господа …17 А ті, хто освячується й очищає себе у поганських садках, одни по одному, всередині, їдять м`ясо свиняче й гидоти та мишу,- вони разом загинуть, говорить Господь!...»

В Корані (переклад академіка Крачковського, Москва, М., 1990) Аллах у Своїх повчаннях говорить :

13«Сура 23.Верующие: Во имя Аллаха милостивого, милосердного!.... 80 (78) Он – тот, который создал для вас слух, взоры и сердца; мало вы неблагодарны! 81 (79) Он- который рассеял вас по земле, и к Нему вы будете собраны. 82 (80). Он – который живит и мертвит; Ему принадлежит смена ночи и дня; разве вы не разумеете? 83 (81). Да, они сказали то же, что говорили первые. 84 (82). Они сказали: «Разве ж когда мы умрем и будем прахом и костями, разве ж мы действительно будем воскрешены? 85 (83). Уже обещано было нам и нашим отцам это раньше. Это – только истории первых!» 86 (84). Скажи: «Кому принадлежит земля и кто на ней, если вы знаете?» 87(85). Они скажут:»Аллаху». Скажи: «Неужели же вы не опомнитесь?» 88 (86). Скажи: «Кто Господь семи небес и Господь ведикого трона?» 89(87). Они скажут: «Аллах». Скажи: «Разве вы не побоитесь?» 90 (88). Скажи: « У кого в руке власть над всякой вещью, и Он защищает, а против Него нельзя защитить, если вы знаете?» 91 (89). Они скажут: «Аллах». Скажи: « До чего же вы очарованы!» 92 (90). Да, Мы пришли к ним с Истиной, а они , ведь лгут! 93 (91). Аллах не брал Себе никакого сына, и не было с Ним никакого божества. Иначе каждый бог унес бы то, что он сотворил, и одни из них возвысились бы над другими. Хвала Аллаху, превыше Он того, что они ему приписывают, 94 (92) ведающему сокровенное и наличное; превыше Он того, что они придают Ему в соучастники!….117(115). Разве вы думали, что Мы создали вас забавляясь и что вы к Нам не будете возвращены? (116). Велик Аллах, царь Истинный, нет божества кроме Него, Господь трона честного! (117). А кто призывает вместе с Аллахом другого бога,- нет у него для этого доказательства, и счет его только у его Господа! Не бывают счастливы неверные!»

«Сура 33. Сонмы : 7. Вот взяли Мы с Пророков завет – и с тебя, и с Нуха, и Ибрахима, и Муссы, и Исы, сына Марьям, и взяли с них суровый завет 8 чтобы Он мог спросить верных про их верность, а для неверных приготовил мучительное наказание.»…

«Сура 40 Верующий: 78. Мы посылали посланников до тебя; о некоторых Мы рассказали тебе, о других не рассказывали. Никакому посланнику не подобало приводить знамение, иначе как с соизволения Аллаха. А когда придет повеление Аллаха, будет решено по истине, и проиграют тогда обвиняющие во лжи»…

«Сура 42 Совет: …10 (12) У Него ключи небес и земли; Он уширяет удел, кому пожелает, и соразмеряет. Поистине, Он о всякой вещи ведущ. 11(13). Он узаконил для вас в религии то, что завещал Нуху, что открыли Мы тебе и что завещали Ибрахиму, и Мусе, и Исе : «Держите прямо веру и не разделяйтесь в ней!» Велико для многобожников 12 то, к чему ты призываешь! Аллах избирает к Себе, кого пожелает, и ведет к Себе, кто обращается. 13(14). Они разделились только после того, как пришло к ним ведение, по злобе между собой. А если бы не слово, которое опередило от твоего Господа на определенный срок, то было бы решено между ними. И поистине, те, которые наследовали книгу после них,- они в сомнении и колебании об этом. 14(15). Поэтому взывай же и стой прямо, как повелено тебе, и не следуй за их страстями и скажи: «Я уверовал в то, что ниспослал Аллах из Писания; мне велено быть справедливым между вами! Аллах – наш Господь и ваш Господь; нам – наши деяния, вам – ваши деяния. Нет доводов между нами и вами. Аллах соберет нас, и к Нему возвращение!» 15(16) А те, кто препираются об Аллахе после того, как ему было отвечено,- доводы их ничтожны у Господа, а на них – гнев, и им – наказание сильное! 16(17) Аллах тот, который ниспослал книгу с истиной и весами. А почем тебе знать, может быть час близок! 17 (18) Торопят с ним те, которые не веруют в Него. А те, которые веруют в Него, боятся Его и знают, что Он - Истина. О да! Ведь те, которые сомневаются о часе, конечно, в далеком заблуждении.»…



Як бачимо з наведених посилань з Корану- Аллах не визнає Ісуса Христа за Бога, оскільки Сам говорить, що тільки Він є Бог, а усі інші лише боги, тобто управителі у Бога - напівбоги! Тобто Ісус Христос у Корані представлений як один з Пророків- якими є Ной, Ибрагім, Мойсей та Ісус. Він також зауважує, що бул й ІНШІ ПОСЛАНЦІ!!!

Отже, як бачимо, - земне одержавлене християнство, як це зрозуміло з тексту Корану, багато чого привнесло чи викинуло із того, що приніс із собою Ісус Христос!!!
Відповісти


Схожі теми
Тема: Автор Відповідей Переглядів: Ост. повідомлення
  Друзі, мушу взяти невеличку відпустку. gvp 3 860 15-05-2016, 18:52
Ост. повідомлення: Вільнодум
  Цікавe від о. Андрія Ткачова (л.) Георгій 1 1139 06-03-2013, 15:53
Ост. повідомлення: Георгій
  Друзі-любитeлі філософії і протчєго! Користуйтeся... Георгій 0 814 22-02-2013, 19:00
Ост. повідомлення: Георгій

Перейти до форуму: