Рейтинг теми:
  • Голосів: 0 - Середня оцінка: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кухня УКРАЇНИ
#1
"Хочеш не хочеш - але маємо то, що маємо".
Спочатку тему хотів "обізвати" - "Українська кухня". Але то була би
звужена (завужена) тема.
Але ж в УКРАЇНІ проживає більше 120 націй і народностей. І кожен має "конституційне право" не тільки на свою мову, алі і на свою кухню..Tongue
Отже почнемо з БОЙКІВСЬКОЇ КУХНІ.
"All Safety Rules Are Written By Blood"
Відповісти
#2
Прекрасною кулінарною книгою в цьому контексті є "Смачна країна" Кості Грубича. Там зідрано якраз найпопулярніші страви Україниі погруповані за областями.
[Зображення: smachna_krajina_0.png]
Відповісти
#3
Одне з небагатьох російських народних м'ясних страв, має дуже давнє походження, було відоме ще в Київській Русі. Представляє собою баранячий сичуг, начинений гречаною кашею і м'ясом, знятим з баранячої голови (включаючи мізки) і ніг (всіх чотирьох!), Змішаних з великою кількістю цибулі. Спочатку було ритуальною стравою слов'ян-язичників, внаслідок чого рішуче заборонялося церквою і тому до середини XIX ст. майже зовсім зникло з ужитку. Няня ставиться упрівати в руській печі в корчазі - тобто обов'язково в глиняному посуді. Час приготування - кілька годин (навіть в сучасній духовці на це потрібно не менше 3 годин).
"All Safety Rules Are Written By Blood"
Відповісти
#4
Всім доброго дня. Особисто в мене одна з найулюбленіших страв - вареники. Готую за таким рецептом - http://bigpovar.com/vtorye-blyuda/232-va...syrom.html Надзвичайно смачні, раджу усім скуштувати
Відповісти


Схожі теми
Тема: Автор Відповідей Переглядів: Ост. повідомлення
  Екзотична кухня stryjko_bojko 0 664 27-09-2014, 02:45
Ост. повідомлення: stryjko_bojko

Перейти до форуму: