Рейтинг теми:
  • Голосів: 0 - Середня оцінка: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чи були тамплієри ворогами біблії?
#1
Офіційна релігіозна організація.Молилися бафомету у вигляді козла-головне звинувачення.За деяки свідченями,біблійний бог був рогатий.І ранні іудеї та християни молились козлоподібному богу,а потім зображення поміняли.Але тамплієри продовжували молитися історичному зображенню біблейного бога.
Відповісти
#2
(11-06-2014, 19:05 )Slavkora писав(ла): Офіційна релігіозна організація.Молилися бафомету у вигляді козла-головне звинувачення.За деяки свідченями,біблійний бог був рогатий.І ранні іудеї та християни молились козлоподібному богу,а потім зображення поміняли.Але тамплієри продовжували молитися історичному зображенню біблейного бога.

Наскільки мені відомо, тамплієри були одним з кількох дуже добре організованих орденів католицьких монахів-лицарів. Вони брали дуже активну участь у перших хрестових походах. Але вони були також великими фахівцями з банківської справи. Наприклад, їм приписується винахід чеків і грошових переказів. На початку 14-го століття кредитором тамплієрів виявився король Франції Філіп IV Гарний (Philippe Le Bel). Оскільки французький король тоді вже був достатньо сильною європейською фігурою і не боявся навіть папи, Філіп кінець-кінцем вирішив погасити свій борг одним махом: віддав наказ заарештувати головних ватажків тамплієрів і вирвати в них зізнання, що вони були єретики і ідоляни. Під страшними тортурами деякі з них "засвідчили," що молилися бафомету, козлу, відрізаним головам, плювали і відправляли природні потреби на розп"яття і ікони тощо. Звичайно, їм це не допомгло; у 1307 р. папа Клімент відлучив їх від Церкви і оголосив, що їх орден більше не існує. Протягом 1310 р. кілька десятків найвидатніших ватажків тамплієрів, починаючи з їх головнокомандуючого Жака де Моле, були спалені на острові Сіте в Парижі. Рядові тамплієри розсіялися по Європі, і сказати щось суттєве про їх подальшу долю навряд чи можливо.
Відповісти


Схожі теми
Тема: Автор Відповідей Переглядів: Ост. повідомлення
  Бог Ягве з біблії-простий іншопланетний терорист. Slavkora 0 728 11-06-2014, 21:20
Ост. повідомлення: Slavkora

Перейти до форуму: